Copywriter # 56

Byråchefen och copywritern Benny berättar om Ristretto Stockholm

Vad gör ni egentligen på Ristretto Stockholm om dagarna?

Väger ni bara ord på guldvåg och dricker kaffe på byrån? Nej, inte bara. Här på Ristretto Stockholm kan vi hjälpa dig med en massa fina saker.

För en del kunder sköter vi all kommunikation – tar fram idékoncept och strategier, skriver texter, gör design och håller i produktioner. För andra fungerar vi som backup vid toppar eller har rollen som rådgivare

Byrån drivs av Benny Karlsson, senior copywriter och projektledare. Tack vare hans erfarenheter som både byråbeställare och konsult finns en god förståelse för kundernas utmaningar och möjligheter.

– Under åren har vi samarbetat med små och stora företag i en rad olika branscher, säger Benny. Vi har byggt upp en hög kompetensnivå och kan snabbt starta nya uppdrag. Det är värdefullt för kunderna.
 
Säg t ex att du vill ha hjälp med artiklar för webben. Vi kan då ta hand om hela textproduktionen – från intervjuer och skarpa förslag till färdiga leveranser. För att skapa trygghet i projekten får du en öronmärkt skribent som jobbar efter en bestämd tidsplan. Behöver du översättning till andra språk ordnar vi det också. I nätverket finns duktiga översättare.

All fakturering sker enligt godkända offerter och avtal. En vanlig prismodell vid löpande samarbeten är att teckna ett avtal om ett visst antal timmar eller texter per månad.

– Det är oftast den bästa lösningen för dig som kund, säger Benny. Du kan enkelt budgetera och vet att uppdragen utförs i tid. Utan risk för trista överraskningar.

Kika gärna på tidigare uppdrag här. Hör av dig om du gillar det du ser.
Vem vet, kanske blir det början till ett trevligt samarbete?

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln