Copywriter # 54Känns ditt skrivande lite ringrostigt?
Boka in en PT

 
Vill du bli vassare på att skriva säljande annonser, boosta dina innehållstexter, sätta en ny ton på varumärket eller se över dina AI-texter? Då får du inte missa Ristretto Stockholm Workshop. 

 
Hälsosamma workshops
Kanske svettas du på gymmet eller börjar morgonen med ett snabbt löparpass. Men du glömmer väl inte den andra träningen? Just det. Kommunikationen. För lika viktigt som det är att träna kroppen, lika viktigt är det att träna dina kommunikationskunskaper. Därför kan vi nu erbjuda dig hälsosamma workshops med din personliga kommunikationstränare. 
 
Välkommen 
Ofta ses vi över en lunch eller kör ett lite längre pass. Digitalt eller fysiskt. Vi anpassar träningen och upplägget efter formen på din kommunikation.  Målet är att du ska vässa dina kunskaper och få en duktigt stor dos av ny energi. Hör av dig idag.
Det här vill du inte missa.  
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln