Copywriter # 40

Sökmotoroptimerad copy och content till Sergel Connect

Vill du vässa försäljningen, varna om dåligt dricksvatten, avisera om postpaket, bekräfta läkartider eller kanske undersöka vad dina kunder tycker om din service? Med Sergel Connects SMS-tjänster når du ut över världen med ett enkelt knapptryck på datorn. 

För en tid sedan mejslade vi på Ristretto Stockholm fram säljande copyord och ny tonalitet till Sergel Connect. Här nedan ser du ett smakprov. Copywriter och strategisk projektledare var Benny Karlsson Lilja. 

Enkel betalning via SMS
Vill du erbjuda ett smidigt alternativ till kontanter och långa kreditkortsnummer?
Med vår SMS-betalning behöver dina kunder bara SMS:a ett JA, så är betalningen klar.

Smart betalning med mobilen
Dina kunder betalar via ett SMS och vi debiterar beloppet på deras telefonräkning. Klart och tydligt. Vår SMS-betalning är en smidig betallösning för både dig och dina kunder – allt som behövs är en mobil.

Så här enkelt fungerar det
Du skickar ett SMS med ett erbjudande till kunden som enkelt SMS:ar tillbaka med ett JA eller anger ett bestämt belopp. Snabbt och smidigt. Du får direkt besked om köpet via en API (gränssnitt) och betalt inom 45 dagar.

Allt går automatiskt
Genom att ansluta dig till vår betaltjänst kan du korta ner kredittiden. Resultatet blir ökad likviditet och förbättrat kassaflöde. Vi skickar dina faktureringsunderlag till de aktuella operatörerna och varje månad får du en rapport som visar hur mycket som sålts eller samlats in under perioden. Eftersom allt går automatiskt, får du mer tid över för kundrelationerna.

Kom igång inom om en vecka
Det är lätt att komma igång med SMS-betalning. Vi hjälper dig med det praktiska och ser till att allt fungerar på ett tryggt sätt. 

.

Etiketter: sms-texter

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln