Copywriter # 5

Jag tänkte skriva några rader och skryta om allt som hänt här på byrån. Men det går inte. Det har inte hänt något. Pinsamt, men sant. Jo, en sak har hänt. Vi har fördjupat vårt samarbete med en duktig fullservicebyrå. Så nu kan vi hjälpa dig med mycket mer än bara copy. Men. I övrigt har det inte hänt någonting. Nada. Här rullar allt på som tidigare. Vi skriver copy åt våra kunder. Hjälper dem att sälja. Hjälper dem att bli riktigt framgångsrika. Precis som vi gjort sedan starten. Jo, en sak till har hänt. Vi har precis vässat vår egen sajt och börjat erbjuda utbildningar i säljande reklam. Och i går beställde vi nytt finkaffe till kontoret. Men annars har ingenting, absolut ingenting, hänt. Vi lovar. 

 

Etiketter: copywritern bloggar

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln