Copywriter # 44

Ord som golvar läsaren?
Kanske, men bara i positiv mening såklart. För en tid sedan skrev vi några texter till Golvgruppens hemsida. Här ser du ett litet smakprov: 

Förnya hemmet med stilrent microcement
Ge hallen en skön urban look, sätt en personlig prägel på kökets bänkskivor eller varför inte förnya hela badrummet. Möjligheterna med microcement är lika många som spännande. Du väljer fritt bland många olika ytskikt och färgnyanser, allt anpassat efter ditt hem och dina drömmar. Kanske önskar du en slät yta ovanför köksbänken eller en grövre yta för badrummet? Som sagt, möjligheterna är många. Vad längtar du efter?

Slitstarkt och underhållsfritt
Microcement, som även kallas microbetong, är det perfekta materialet för dig som vill föryngra hemmet med ett slitstarkt och rustikt material. Du slipper alla fogar och materialet har en lång livslängd. Ytan är både underhållsfri och lättstädad – och ger hemmet en personlig och inbjudande karaktär.

Enkelt att lägga
Microcement kan enkelt läggas ovanpå befintliga ytskikt som exempelvis ditt gamla kakel eller klinkers. Ytskiktet är bara 2–3 cm. Vi säkerställer givetvis att fuktspärrarna är intakta innan arbetet påbörjas.

Ge hemmet ett minimalistiskt och vackert intryck.
Kontakta oss om möjligheterna med microcement.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln